Ik geef je sturing als stress en burn-out coach

Ben je op zoek naar een stress en burn-out coach in Tiel? Heb je last van negatieve gedachtepatronen waardoor je niet goed in je vel zit? Of ervaar je veel stress in het dagelijkse leven? Wanneer je veel hooi op je vork hebt, kan het zijn dat je eigen capaciteiten en talenten ondergesneeuwd raken. Hierdoor kan je je gestrest en vermoeid voelen, wat natuurlijk erg vervelend is. Wanneer je leefwereld te veel eisen aan je stelt, blijft er weinig ruimte over voor jouw eigen behoeftes en wensen. Ik help je graag om de balans tussen draaglast en draagkracht te herstellen. Op deze manier ervaar je meer rust en energie om het leven te leiden waar jij écht gelukkig van wordt.


Waar help ik je als stress en burn-out coach bij? 

Mijn missie als stress en burn-out coach in Tiel is om het zelfinzicht en zelfvertrouwen van mijn cliënten te verhogen. Met een luisterend oor en persoonlijke aandacht ben ik er voor jou om je te ondersteunen in de weg naar een gelukkiger leven. Door het stellen van gerichte vragen wordt duidelijk waar jij kracht van ervaart, en wat jou energie kost. Hierdoor werken we naar het herstellen van het evenwicht waardoor jij je meer ontspannen voelt en beter in je vel zit. Ik maak graag kennis met jou om te kijken hoe jij sterker en gelukkiger in het leven kan staan. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak


Voetmassage voor lichamelijk en geestelijk welzijn

Niet alleen als coach in Tiel, maar ook voor voeten masseren ben je bij mij aan het juiste adres. Door middel van het masseren van drukpunten in de voet, worden blokkades opgeheven waardoor de energie weer vrij kan stromen. Dit kan helpen bij tal van verschillende lichamelijke klachten, zoals  spierpijn, gewrichtsklachten, longproblemen, opstipatie, hormonale problemen, vermoeidheid of stress gerelateerde klachten. Met een voetreflexmassage profiteer je dus van vele voordelen op lichamelijk en geestelijk vlak. Zo voel jij je na een aantal sessies snel vitaler en meer ontspannen.Contact opnemen
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn