Ientense, praktijk voor energie en ontspanning
 Deepcell Healing Plus

Deepcell Healing Plus is een zachte behandeling die diep inwerkt op celniveau. Deze behandeling is zeer geschikt voor allerlei vormen van pijn, depressie, burn-out, vermoeidheid en algehele malaise

Het lichaam wordt geopend op celniveau. Hierbij wordt de meestercel die in onze pijnappelklier aanwezig is aangeraakt. Deze herinnert zich weer zijn heelheid die er ooit was zonder klachten. Door deze behandeling worden als het ware de cellen weer gereset en verminderen of verdwijnen klachten die u had. 

Deze behandeling werkt op 4 lagen, nl. fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Tijdens deze behandeling breng ik ook de chakra's in balans. Chakra's worden in de Indiase cultuur gezien als "energiewielen" in ons lichaam. Deze "wielen" zijn draaikolken van energie en zorgen voor een doorstroming van energie van boven naar beneden en vice versa. Er zijn 7 hoofdchakra's waarmee ik werk en ik kan ook van daaruit tips en adviezen geven bij onbalans. Tijdens de behandeling breng ik ze in balans, maar door wat wij allemaal meemaken in ons dagelijks leven en aan de hand van hoe wij in het leven staan raken ze uit balans. Dit merk je door bepaalde lichamelijke of emotionele klachten.


De behandeling gaat als volgt:

  • u neemt plaats op de behandeltafel met kleding aan
  • uw lichaam wordt geopend op celniveau door middel van bepaalde handposities 
  • uw chakra's worden gecheckt en in balans gebracht
  • eventuele andere blokkades worden zo goed mogelijk opgeheven .
  • door de voorgaande handelingen gaat de energie weer vrij stromen in de chakra's en in uw lichaam en kunnen klachten worden opgelost.
  • de behandeling wordt afgeslopen door middel van enkele handposities
  • u krijgt een glaasje (gezuiverd) water om evt. afvalstoffen sneller te verwijderen


Na de behandeling is het raadzaam om geen drukke activiteiten meer op het programma te hebben voor de rest van de dag. Op deze manier kan de behandeling goed doorwerken en is de reactie of nawerking duidelijk voelbaar.