Over mijzelf


In mijn leven heb ik regelmatig gezorgd voor mijn gehandicapte broer. Ook de ouderen en dementerenden waarmee ik werkte in de zorg, hebben van mijn zorgzame aard kunnen genieten. Door al dat zorgen ben ik erachter gekomen hoe belangrijk aandacht en een luisterend oor is voor elk mens. 


Voor mij is het erg belangrijk in mijn werk dat daar tijd voor is en daarom ben ik een eigen praktijk begonnen waarbij ik vooral vrouwen, maar ook mannen help te ontspannen en energie geef met aandacht voor wat er op dat moment is of speelt.


Ook heb ik best wat meegemaakt de laatste jaren en ik heb geleerd dat goed voor jezelf zorgen erg belangrijk is. Door middel van Reiki, massage, voeding maar ook de buikademhaling en yoga-oefeningen heb ik er mede voor kunnen zorgen dat ik in balans blijf en goed met de nodige tegenslagen om kan (leren) gaan. Daarom besteed ik indien nodig ook graag aandacht aan tips voor ontspannende oefeningen en verbetering van leefstijl.


Sinds oktober 2020 ben ik bezig met de opleiding VoetreflexmassagePlus bij Total Health. Ik hoop hier uiteindelijk de 3-jarige HBO-opleiding tot VoetreflexPlustherapeut af te kunnen ronden. Ik word opgeleid in de westerse en Chinese technieken.


Ik ben afgestudeerd als Stress en Burn-out coach.

Ik heb hiervoor de HBO-opleiding tot Stress en Burn-out coach gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen.

Ik ben derderjaars student bij de VoetreflexPlus opleiding van Total Health Acadamy. 

Ik ben aangesloten bij CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)

Hier is tijd en aandacht voor wat je kwijt wilt 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn