Hier mag je zijn wie je bent.....


 

Veel mensen ervaren klachten door stress. Dit kan variëren van slaapproblemen, vermoeidheid en hoofdpijn tot zelfs darmproblemen. Deze klachten kunnen het dagelijks leven zo ernstig beiïnvloeden dat het niet meer mogelijk is goed te functioneren. Deze klachten hebben een oorzaak. Vaak weet je niet wat de oorzaak is of kun je het niet goed benoemen. Als je de oorzaak niet weet kun je het ook niet aanpakken en blijven de klachten bestaan. De kans is groot dat de klachten erger worden omdat stress zich opstapelt. Na stress is altijd ontspanning nodig om het lichaam weer de tijd te geven de hormonen die door stress aangemaakt worden op orde te krijgen. Als ontspanning langdurig uitblijft kan zelfs burn-out ontstaan. 


Daarom is het belangrijk te kijken naar de oorzaak waardoor je stress ervaart. Als je de oorzaak weet en er beter mee om kunt gaan kun je je stress niveau verlagen. En zo de klachten verminderen of helemaal weg halen. 


In coachingsessies ga ik samen met jou op onderzoek uit. Ik onderzoek samen met jou waardoor jij stress ervaart. Ik stel je hiervoor hoofdzakelijk vragen. Vragen waardoor je aangespoord wordt na te denken over mogelijke oorzaken van gedrag, belemmerende overtuigingen maar ook over oplossingen en wat je zelf kunt veranderen om stress in de toekomst zoveel mogelijk te beperken. Zodat je klachtenvrij en gelukkig door het leven kan gaan.


Over ientense

Als mantelzorger en professional in de zorg hecht ik grote waarde aan het welzijn van mensen. Als coach in Tiel zorg ik ervoor dat mijn cliënten echt gehoord en gezien worden. Samen werken we eraan om positieve veranderingen in jouw leven te bewerkstelligen. Op deze manier zul jij merken dat jij meer zelfvertrouwen krijgt en meer rust ervaart in je hoofd. Door minder te denken en meer te voelen sta jij weer in verbinding met jezelf. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met mij op 0623866045, of vul het contactformulier op de website in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Contact
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn