Reiki


Reiki is een hele oude helingsmethode uit Japan, waarbij energie stroomt door de gever naar de ontvanger. Dit betekent dat als ik bijvoorbeeld mijn handen op een bepaalde plaats op jouw lichaam leg, dat de energie door mij heen stroomt naar jou. Bij jou gaat het vanzelf naar de plaats waar het het meest nodig is op dat moment. 

Met Reiki kunnen we veel klachten verlichten, verminderen en zelfs helemaal elimineren. Het is niet zo dat je er perse voor open moet staan wat veel mensen denken. Immers, dieren zijn zich er ook niet bewust van dat ze er open voor moeten staan en daar werkt het geweldig bij!

Ik werk al heel lang met Reiki en behandel mezelf er dagelijks mee. Ik weet dus uit ervaring hoe goed het kan werken. Het is ook zo dat tijdens massages de energie (zoals bij Reiki) ook vanzelf gaat stromen van mij naar degene op de massagetafel. De aanraking én de intentie totaal aanwezig te zijn met aandacht op die plek op dat moment zorgt ervoor dat het kan gaan stromen. Ik voel dat keer op keer en ik vind het nog steeds geweldig!


Je kunt bij mij ook een afspraak maken voor alleen een Reiki behandeling. Hierbij hoeft er geen kleding uit. Je ligt heerlijk ontspannen op mijn massagetafel en geniet gewoon van wat er door je heen gaat. Soms voel je warmte op bepaalde plekken. Het kan ook zijn dat je koude voetlt, of tintelingen. Er kunnen emoties naar boven komen die geheeld willen worden, maar dat gebeurt lang niet altijd. Ik kan met speciale technieken werken om het mentale deel te ondersteunen. Ik vraag daarvoor altijd toestemming vooraf aan je. 

Wil je op een makkelijke, ontspannen manier deze heling ervaren, spreek gerust af voor een kennismakingsgesprek. Dat is altijd gratis. Ik kijk graag met je naar je vraag en of ik je daarbij kan ondersteunen op deze manier. 

Mocht dit je aanspreken, dan kun je ook gelijk een afspraak maken. 


Informatie/afspraak


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn