Voeten masseren voor lichamelijk en geestelijk welzijn

Wist jij dat voeten masseren zich niet alleen beperkt tot verlichting van lichamelijk ongemak? Voetreflexologie dateert van 4000 jaar voor Christus, en werd al toegepast in de tijd van de Egyptenaren. Ook in de Chinese alternatieve geneeskunde is een voetreflexmassage een bewezen helingstechniek. Bij Praktijk Voet en Co kan je profiteren van de vele voordelen die voeten masseren jou bieden. Wil jij bijvoorbeeld beter om leren gaan met stress? Heb je behoefte aan ontspanning of wil je lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid verminderen? Door mijn kennis en persoonlijke aandacht werk ik samen met jou naar een meer ontspannen en vitalere versie van jezelf. Neem gerust een kijkje op de website om te zien wat ik voor jou kan betekenen!

Neem contact op

 

Hoe ervaar jij de voordelen van voeten masseren?

Voeten masseren help jou om jouw algehele gezondheid te bevorderen. Zo ervaar je niet alleen verlichting van lichamelijke klachten, zoals kramp in de voeten of koude voeten, maar ervaar je ook ontspanning en verhoog je jouw innerlijk bewustzijn. Een voetreflex massage werkt door middel van het masseren van drukpunten die in verbinding staan met weefsels en organen van jouw lichaam. Hierdoor pak ik specifieke klachten aan waar jij mee te kampen hebt. Voeten masseren verbetert de algehele doorbloeding en het zelf genezend vermogen van jouw lichaam. Zo wordt met een massage bij mij jouw algehele welzijn bevorderd!

Bekijk onze tarieven


Persoonlijke aandacht voor vrouwen

Bij Praktijk Voet en Co hecht ik grote waarde aan het welzijn van vrouwen. Niet alleen door voeten masseren, maar ook door persoonlijke aandacht help ik om meer rust in jouw hoofd te krijgen. Boek een sessie met mij als coach in Tiel om beter in je vel te zitten. Heb je bijvoorbeeld last van negatieve gedachten die telkens terug blijven komen? Of wil je beter leren omgaan met stress? Wij gaan samen aan de slag om meer balans in jouw leven te creëren. Op deze manier hou jij meer energie over om de dingen te doen waar jij écht gelukkig van wordt.

Over Praktijk voet en Co
Vanuit mijn eigen ervaring als mantelzorger en zorgprofessional, weet ik hoe belangrijk het is om te zien en gezien te worden. Met persoonlijke aandacht en een luisterend oor zorg ik dat iedere vrouw centraal staat in mijn praktijk. Neem snel contact op om een sessie met mij te boeken. Er zijn meerdere pakketten voor voeten masseren waar je uit kunt kiezen. Zo vind je gemakkelijk een massage die op jouw budget aansluit. Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan gerust contact op mij op 0623866045, of vul het contactformulier op de website in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn