Voetflexmassage bij ientense

Een voetreflexmassage bij ientense laat je heerlijk ontspannen. Heb je last van stress en vage klachten zoals hoofdpijn of vermoeidheid? Ervaar de vele voordelen die een voetreflexmassage jou kan bieden. Op lichamelijk en geestelijk vlak zul je direct verlichting ervaren. Zo wordt jouw algehele welzijn bevorderd. Door het masseren van drukpunten in de voet, geeft het lichaam signalen af. Zo komen er bijvoorbeeld hormonen zoals endorfine en oxytocine vrij, die jou een ontspannen gevoel geven. Een voetreflexmassage is dus meer dan alleen een voetmassage. Het helpt ook bij eventuele slaapproblemen, stress-gerelateerde klachten en het ontgiften van het lichaam. Ik help jou graag lichamelijk en geestelijk ontspannen zodat jij je rustiger en vitale voelt. Boek een sessie bij mij om te genieten van een heerlijke voetreflexmassage.

Contact opnemen

De vele voordelen van een voetreflexmassage


Voetreflexologie stamt af van een oude techniek die zijn oorsprong vindt in de Chinese en Egyptische alternatieve geneeskunde. Oude Egyptische graftombe tekeningen dateren van maar liefst 4000 voor Christus. Deze helingstechniek heeft dus al zijn effectiviteit bewezen, en is tot op de dag van vandaag verantwoordelijk voor het helen van vele mensen. Het uitgangspunt van een voetreflexmassage is dat in de voeten drukpunten te vinden zijn die corresponderen met de organen in ons lichaam. Door middel van de stimulatie van deze drukpunten en meridianen worden negatieve blokkades opgeheven. Zo kan de energie weer vrij stromen. Door mijn kennis en vaardigheid zorg ik door middel van voeten masseren ervoor dat de balans tussen jouw lichaam en geest weer hersteld wordt.

Onze tarieven


 Voetreflexmassage met persoonlijke aandacht

Bij ientense ben je aan het juiste adres voor een helende voetmassage. Zo kan je kiezen uit verschillende soorten voetmassage sessies. Ik bied scherpe tarieven zodat er voor ieder budget en wens een passende massage te vinden is. Wil je de massage graag uitbreiden? Ik neem ook de nek en rug mee voor een volledige massage ervaring. Wanneer je behoefte hebt aan een coach in Tiel ben ik er ook graag voor jou om sturing en houvast in jouw leven te bieden. Deze holistische aanpak zorgt ervoor dat je op fysiek en geestelijk vlak weer in evenwicht komt.

 

Over ientense
Vanuit mijn eigen ervaring als mantelzorger en zorgprofessional, weet ik hoe belangrijk aandacht en een luisterend oor is voor elk mens. Zien en gezien worden zijn de behoeftes die centraal staan in een gelukkig leven. Mijn praktijk is opgericht om vrouwen te helpen ontspannen en helen. Aangezien ik zelf ook best wat meegemaakt heb, weet ik goed belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Als masseuse en coach in Tiel geef ik persoonlijke aandacht met ruimte voor wat op dat moment er in jouw leven speelt. Zo werken we samen toe naar een meer gezonde en vitale versie van jouzelf.

 

Maak een afspraak
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn