Burn out coaching

Wanneer je langdurig met veel stress te maken hebt, kun je een burn-out oplopen. Je voelt je dan continu moe en bent snel geïrriteerd. Ondanks dat je je volop inzet op de werkvloer, presteer je vaak niet meer zo goed. Je merkt gewoon dat je lichaam op is. Een burn-out kan met allerlei klachten gepaard gaan, waaronder hoofdpijn. Heb je een burn-out? Dan is het belangrijk om bepaalde aanpassingen door te voeren in je dagelijkse leven. Kies je voor burn-out coaching, dan help ik je graag om over je burn-out heen te komen.

Neem contact op
Hoe werkt burn-out coaching bij mij?

Laat burn-out coaching aan mij over en je voelt je binnen de kortste keren al een stuk beter. Ik help je op verschillende manieren om een gebalanceerder leven te leiden en meer tot rust te komen. Zo help ik je om grenzen voor jezelf te stellen en om die grenzen te bewaken. Ook gaan we aan de slag met ontspannende oefeningen, zodat je meer tot rust komt. Daarnaast stel ik vooral een hoop vragen, waardoor je een beter inzicht krijgt van je probleem en ook van de oplossingen.

Kies je voor burn-out coaching dan help ik je als stress en burnout coach met time management, delegeren en om meer tijd voor jezelf in te plannen. Dit alles zorgt ervoor dat je minder stress hebt en dat je je uiteindelijk ook weer beter gaat voelen.

Onze tarieven
Burn-out coaching


Waarom kiezen voor burn-out coaching?

Als je last hebt van een burn-out, dan is het ontzettend belangrijk om iets te veranderen. Een burn-out kan behoorlijk wat klachten veroorzaken. Blijf je op dezelfde manier doorgaan als je al een burn-out hebt, dan zullen de klachten steeds erger worden. Belangrijk is dus om echt iets te veranderen. Bij burn-out coaching wordt je hierbij geholpen en krijg je de juiste begeleiding voor een vlotter herstel.

In combinatie met burn-out coaching verzorg ik ook voetreflexologie. Met deze behandelmethode kunnen allerlei verschillende klachten aangepakt worden. Het is dus ook mogelijk om klachten aan te pakken die het gevolg zijn van een burn-out..


Neem gerust contact op bij vragen over burn-out coaching

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op, zodat ik je alles kan vertellen over mijn werkwijze met betrekking tot burn-out coaching. Ook als je benieuwd bent naar voetreflexologie of vragen hebt over een burn-out, kun je altijd contact met mij opnemen

Contact opnemen 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn