Reflexologie voet

Op je handen, voeten en je gezicht bevinden zich reflexzones die volgens de reflexologie stuk voor stuk in verbinding staan met andere lichaamsdelen. Bij reflexologie voor de voet behandelen we de zone van de voet die overeenkomt met het lichaamsdeel waar jij klachten ervaart. Reflexologie voor de voet werkt ontspannend en brengt je hormonen in balans. Bovendien is reflexologie voor de voet goed voor het immuunsysteem en helpt het tegen vermoeidheid. Je kunt reflexologie voor de voet dus ook wel zien als een ontspannende massage, maar het is tegelijkertijd een behandeling voor veel verschillende klachten.

Zou je graag een afspraak willen maken voor voetreflexologie? Neem dan meteen contact op om een afspraak in te plannen of lees nog even verder om eerst een beter beeld te krijgen van de werking van deze behandeling.

Neem contact op
Hoe werkt reflexologie bij de voet?

Ik heb mij specifiek gespecialiseerd in reflexologie voor de voet. In je voetzool bevinden zich punten die stuk voor stuk weer met een ander lichaamsdeel in verbinding staan. Zo bevindt de reflexzone voor de maag zich bijvoorbeeld in het midden van de voet. Zo kunnen vrijwel alle klachten in het lichaam behandeld worden door middel van voetreflexologie. Wanneer je last hebt van klachten, dan is er sprake van een energieblokkade in het lichaam. Voor een specialist in reflexologie zijn de energieblokkades voelbaar in de voet. Door de reflexzone te masseren, kan de energie weer vrij door je lichaam stromen. De klachten kunnen op deze manier in veel gevallen al snel verholpen worden.

Onze tarievenReflexologie voet


Het behandelen van de reflexzones

Wanneer je veel last hebt van bepaalde klachten en je al van alles geprobeerd hebt, dan kun je zeker eens reflexologie proberen. Ook wanneer je niet precies weet waar je klachten vandaan komen, kun je een afspraak bij mij maken. Ik kan dan namelijk aan je voetzool voelen waar de blokkades zich bevinden. Vervolgens zal ik de reflexzone in kwestie behandelen om ervoor te zorgen dat de klachten verminderen of zelfs compleet verdwijnen.


Contact opnemen

Neem gerust contact met mij op als je nog vragen hebt over reflexologie voor de voet. Ik vertel je graag alles over deze behandeling en over de resultaten die je kunt verwachten. Ben je benieuwd of voetreflexologie in jouw geval goed werkt? Dan raad ik je aan om eens een afspraak te maken! Zo kun je zelf ervaren hoe de behandeling is en wat de resultaten zijn.

Contact opnemen
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn