Stress en burnout coach

Heb je te maken met stress of heb je een lange periode veel stress gehad dat je nu met een burn-out kampt? Als stress en burnout coach help ik je graag ontstressen. Ik help je onder meer om grenzen te stellen en die grenzen te bewaken, zodat je niet te veel hooi op de vork neemt. Daarnaast voer je bij mij ontspannende oefeningen uit die je kunnen helpen om tot rust te komen. Ook help ik je om meer overzicht te krijgen en je tijd beter in te delen. Indien je veel stress hebt, ben je bij mij als stress en burnout coach dus absoluut aan het juiste adres.

Neem contact op
Wanneer kies je mij als stress en burnout coach?

Raak je snel geïrriteerd, ben je vaak moe en heb je regelmatig hoofdpijn? Dit kunnen stuk voor stuk klachten zijn die te maken hebben met stress. Indien je veel last hebt van stress en stressgerelateerde klachten, dan is het zeker geen slecht idee om eens contact met mij op te nemen. Ik help je graag om van deze klachten af te komen en om een gebalanceerder leven te leiden.

Onze tarieven
Stress en burnout coach


Mijn werkwijze als stress en burnout coach

Als stress en burnout coach help ik je om te ontspannen door middel van oefeningen, maar ik doe nog veel meer dan dat. Ik stel hoofdzakelijk vragen. Op die manier zorg ik ervoor dat je inzicht krijgt in je probleem en dat ook de oplossing duidelijk wordt. Ik help je met time management en delegeren. Daarnaast zorg ik er ook voor dat je meer tijd voor jezelf inplant en kunt inplannen. Zodra je meer weet te ontspannen en minder hooi op je vork neemt, zullen de klachten langzamerhand ook verdwijnen.

Ik verzorg burn-out coaching ook in combinatie met voetreflexbehandelingen. Door middel van voetreflexbehandelingen kunnen we veel verschillende klachten aanpakken. Ook stressklachten kunnen behandeld worden door middel van reflexologie. Volgens de reflexologie bevinden zich in de voetzool verschillende zones die corresponderen met andere lichaamsdelen. In de voetzool voel ik de energieblokkades en door de juiste zones te behandelen kan ik klachten verhelpen die je elders in het lichaam kunt merken.


Neem gerust contact met me op

Ben je benieuwd naar wat ik als stress en burnout coach voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Ik vertel je graag meer over mijn werkzaamheden en hoe je kunt ontstressen met mijn hulp.

Contact opnemen 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn