Ientense, praktijk voor energie en ontspanning
 

Celbalans 

Zijn jouw cellen in balans?

Veel mensen moeten hier helaas nee op antwoorden en mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen een goede celbalans te krijgen. 


Hoe doe ik dat dan?

Als eerste vraag ik je hoe belangrijk jouw gezondheid is. Eet jij gezond, sport je, gebruik je supplementen?

Als je dat allemaal doet en je voelt je niet fit en gezond, dan is het belangrijk jouw celbalans te testen. 

Door een eenvoudige maar hele waardevolle test kunnen we achterhalen of jouw cellen in balans zijn. Deze test is life changing! Hierna weet je of je uit balans bent (zoals 97% van de bevolking schijnt te zijn) en hoever je uit balans bent. Aan de hand van de uitslag van deze test ga ik met je in gesprek om te bespreken wat voor jou de oplossing kan zijn om in balans te komen.

Ontzettend veel mensen hebben namelijk een onbalans in de omega 6/omega 3 verhouding. Dit heeft zijn weerslag op je cellen, je celwanden en veroorzaakt laaggradige ontstekingen. Die laaggradige ontstekingen voel je niet zozeer, maar als dit lang aanhoudt kun je hier ziekten door ontwikkelen. Ook kun je je hierdoor moe voelen.

Wanneer jij in balans bent op celniveau dan voel je dat! Dan voel je je fit, gezond en heb je rust in je hoofd. Ook hormonen kunnen hierdoor in balans komen en allerlei ontstekingsziekten kunnen klachtenvermindering geven. Deze celbalans is ontzettend belangrijk voor je hele lichaam, maar vooral voor je hersenen en hart.


Bijkomend voordeel is dat als jij op celniveau in balans bent, de voetreflexbehandelingen sneller resultaat hebben.


Wil je hier meer over weten, maak dan vrijblijvend een afspraak. Ik kan je hier alles over vertellen in een gratis kennismakingsgeprek/presentatie.