ientense, praktijk voor energie en ontspanning

 


Hoi, hoe gaat het met je?


Dit is een vraag die ik heel vaak stel. Vooral in mijn praktijk. 

Veel mensen zeggen dan het standaard antwoord: "goed hoor".


Maar.... is dat zo? Gaat het echt wel goed met je?


Ik bedoel:

Voel je je fit en gezond?

Zit je lekker in je vel?

Ben je blij met het leven dat je nu leidt?

Ben je gelukkig?

Als je volmondig "ja" kunt zeggen op deze vragen ben ik heel blij voor je en mag je natuurlijk alles lezen wat ik schrijf, maar is het niet noodzakelijk een afspraak te maken met mij. Tenzij je je zo wilt blijven voelen, dan kan ik zeker iets betekenen voor jou door te zorgen voor een goede celbalans voor nu en in te toekomst. 

Moet je helaas een of meerdere vragen met "nee" beantwoorden, dan ben je helemaal aan het juiste adres bij mij. Ik help je graag om zover te komen dat je alle vragen met een volmondig "ja" kunt beantwoorden.


Wie ben ik en wat doe ik dan om jou te helpen?

Ik ben Ineke Laponder en heb een missie. Namelijk jou helpen beter in balans te komen, in je kracht te komen en zonder lichamelijke en emotionele klachten door het leven te navigeren. 

Ik leer je dit door middel van coaching, geef voetreflexbehandelingen en help je cellen in balans met de juiste middelen. Hierdoor kun je emoties en trauma verwerken. Ook werk ik op lichamelijk niveau met je aan deze balans plus evt. lichamelijke klachten door middel van voetreflexbehandelingen. 

Ik bied je hiervoor een totaalpakket aan met 3 tools die ik gebruik:

1. Coaching

2. Celbalans herstellen

3. Voetreflexbehandelingen


Dit doe ik door middel van kortdurende trajecten.
Waarom trajecten?

Omdat als je een keer komt en daarna niet meer, ik je niet de hulp kan bieden die je nodig hebt of die ik je gun. Veel klachten zijn namelijk niet opgelost in 1 sessie. 
Ook start ik elk traject met een uitgebreide intake zodat we samen kunnen bepalen waar ik je bij mag helpen of wat ik voor je kan betekenen. 

Hieronder zie je een greep uit de meest voorkomende klachten waarmee ik zeker wat voor je kan betekenen. Natuurlijk zijn er nog veel meer klachten waarmee ik kan helpen.  Maar graag hoor ik dat je eerst bij de huisarts geweest bent om te kijken wat hij/zij voor je kan doen.

1 Vermoeidheid

2. Emotionele klachten

3. Hormonale klachten, 

4. Darmklachten

5 Onverklaarbare pijn

Heb je andere klachten en wil je weten of ik iets voor je kan betekenen, neem gerust contact met mij op. Ik kijk en denk graag met je mee.