ientense, praktijk voor energie en ontspanning

 Biotensor

Lang geleden ben ik in aanraking gekomen met de biotensor bij een natuurgeneeskundig therapeut. Zij werkte met de biotensor en testte mij. Omdat ik gediagnostiseerd was met fibromyalgie en ik na een zoektocht van zeven jaar bij haar terecht kwam voor hulp hierbij. Ik heb de diagnose nooit geaccepteerd en bij het consult bij deze therapeut bleek waarom. Zij testte dat ik geen fibromyalgie had maar candida. Tegenwoordig wel bekand bij veel mensen maar ik kende het toen niet. Ik werd door haar op een “dieet” gezet van biologisch eten en drinken en alles zonder geraffineerde suiker en zonder gist. Ik knapte in een paar maanden tijd zo op dat ik me topfit voelde en fulltime kon werken zonder pijn en vermoeidheid.

Hierna ben direct een cursus gaan volgen bij de dochter van deze therapeut. Een cursus om met de biotensor te werken. Jaren lang heb ik hem alleen maar voor mezelf gebruikt en soms voor vrienden of bekenden. Nu voel ik dat het tijd is dat ik hem ga inzetten als hulpmiddel in mijn praktijk om op deze manier nog meer mensen te helpen naar een zo goed mogelijke gezondheid!

Wat is een biotensor?

Een biotensor is een energetisch meetinstrument. Het is een kruising tussen een pendel en een wichelroede.
Ik kan met de biotensor blokkades opsporen in het lichaam maar ook testen of bepaalde vitaminen of mineralen nodig zijn en of je allergisch bent voor bepaalde voedingsmiddelen. De biotensor resoneert in de energie op het moment dat je een vraag stelt. Hij beweegt door als antwoord ja, nee of misschien aan te geven. Hiermee kunnen we zoveel ontdekken!!

De biotensor is erg behulpzaam bij het opsporen van emotionele blokkades. Dat kunnen blokkades zijn die je in dit leven hebt ontwikkeld maar kan ook iets zijn uit een vorig leven. Dat kunnen we allemaal vragen.
Alles bestaat uit energie. Niet alleen is energie om ons heen maar ook wij bestaan uit energie, onze gedachten bestaan uit energie, wat je voelt en wat je eet en drinkt bestaat ook uit energie. En door de juiste vragen te stellen en op de juiste manier vragen te stellen kunnen we duidelijke antwoorden krijgen waarmee we onze gezondheid kunnen verbeteren. We kunnen bijvoorbeeld kijken of we bepaalde vitaminen of mineralen nodig hebben. We kunnen kijken of we allergisch zijn voor bepaalde voedingsmiddelen, we kunnen kijken waarom we zo moe zijn, of we last hebben van emotionele blokkades. We kunnen onze chakra’s testen enz.


Ik gebruik de biotensor niet als aparte therapievorm zeg maar maar gebruik hem ter ondersteuning in onze zoektocht naar gezondheid.

Ik werk met protocollen uit de Nei therapie en met gebruikmaking van de 5 elementenleer.