ientense, praktijk voor energie en ontspanning

 
Over mijzelf

Ik ben inmiddels na vele ups en downs een zelfverzekerde vrouw en weet wat ik kan en wat ik waard ben. Ik ben natuurlijk waardevol, dat is de kernzin die ik vaak gebruik in mijn posts op facebook en in mijn leven. Natuurlijk in de zin van: zeker, maar ook in de zin van puur natuur. Waardevol voel ik me na allerlei processen van persoonlijke groei door de jaren heen. Met hulp en zonder hulp. 


Mijn passie is schrijven en ik post ook regelmatig teksten over wat mij bezig houdt op facebook. Verder ben ik hoogsensitief en daardoor houd ik mjin rust goed in de gaten. Ik ben graag in de natuur, wandel graag en hou van dieren en mensen!


Mijn interesse heeft altijd al gelegen in het energetische, het spirituele en ik heb daarvoor ook een aantal cursussen gedaan. Ik heb Reiki 1 en 2 gedaan en een module voor aura en chakra healer en deepcell plus healer. 

Na een zoektocht van 7 jaar ben ik geheel klachtenvrij geworden van de diagnose fibromyalgie. Door de hulp van een natuurgeneeskundig therapeut die werkte met de biotensor. Deze natuurgeneeskundige wist mij te vertellen dat de diagnose fibromyalgie bij mij niet juist was maar dat het candida was. Ik ben door het integreren van trauma en emotionele blokkades en haar voedingsadviezen zo opgeknapt dat ik alles weer kon doen wat ik wilde. Ik ben daarna direct de cursus gaan volgen om met de biotensor te leren werken. Dit is inmiddels bijna 20 jaar geleden, dus zo lang is mijn ervaring met het integreren van emotionelen blokkades met behulp van de biotensor. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat veel klachten en ziekten opgelost kunnen worden door het verwerken/integreren van emotionele blokkades en/of trauma.

Tijdens de opleiding voor voetreflextherapeut bij Total Health Academy merkte ik dat ik de energetische massages super fijn vond om te geven en ontvangen. Dus daar maak ik veel gebruik van in mijn praktijk. 

Tussendoor heb ik nog de opleiding voor Stress en Burn-outcoach gevolgd bij Sonnevelt opleidingen.  De laatste tijd volg ik trainingen op het gebied van storytelling, marketing en mindset.