Ientense, praktijk voor energie en ontspanning
 


Over mijzelf

Een groot deel van mijn leven ben ik bezig met persoonlijke groei. Dit omdat ik vroeger het een en ander meegemaakt heb en hier lichamelijke en emotionele klachten door kreeg. Net als bij een ui ben ik laag voor laag aan het afpellen. Zo kom ik bij de kern en mag ik zijn wie ik werkelijk ben. En van daaruit help ik graag mensen om dit ook te bereiken.


Uit ervaring weet ik als geen ander hoe klachten die niet verklaarbaar of niet oplosbaar lijken volgens de reguliere wetenschap je kunnen hinderen in je functioneren of zelfs je dagelijkse leven. Ik ben altijd van mening geweest dat we zelf heel veel kunnen doen aan hoe we ons voelen, hoe we in het leven staan en hoe we groeien en welk pad ons leidt naar de beste versie van onszelf. Daarom heb ik meer dan tien jaar aan yoga gedaan, heb ik therapieën ondergaan en ben ik ook door alle cursussen en opleidingen die ik gevolgd heb enorm gegroeid op persoonlijk vlak en weet ik wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik nog verder naar toe wil groeien. We zijn nooit uitgeleerd, dat is ook wat ik geloof, en gaandeweg blijven we tegen dingen aan lopen die ons triggeren of uit balans brengen. De kunst is niet daar omheen te gaan maar erdoor te gaan zodat het geheeld of verwerkt kan worden en je weer verder kunt. Dan ben je gegroeid en ga je via je levenspad door naar het volgende niveau. Zo blijven we bezig en dat is oké.

De behandelingen geef ik in een mooie ruimte bij bewustwordingscentrum Lifejoy in Tiel. 


Of thuis in mijn kleine, knusse praktijkruimte.


Mijn ervaring van de laatste tijd is dat niet alles alleen oplosbaar is met coaching en voetreflexbehandelingen, maar dat er soms meer nodig is. Doordat ik merkte dat mijn celgezondheid niet optimaal was en ik hier aan gewerkt heb om dit te verbeteren voel ik me nu sterker, stabieler, positiever, vrolijker en heb ik meer dan genoeg energie. Dat is ook waarom ik dit ook gebruik in mijn praktijk om iedereen die dit nodig heeft hierin te helpen, begeleiden, ondersteunen en adviseren. Alles begint in principe met gezonde en goed werkende cellen. En van daaruit kun je je lichamelijke en emotionele gezondheid opbouwen en kun je uiteindelijk de beste versie van jezelf worden.

Hier help ik je graag bij!

Nieuwsgierig als ik ben en leergierig als ik ben heb ik al diverse losse massagecursussen gedaan.

Inmiddels ben ik VoetrflexPlus therapeut en heb hiervoor de opleiding VoetreflexmassagePlus bij Total Health Acadamy gevolgd. Ik ben opgeleid in de westerse en Chinese technieken.
Ook lees ik veel en volg ik diverse trainingen op het gebied van marketing en mindset.
Ik ben afgestudeerd als Stress en Burn-out coach.
Ik heb hiervoor de HBO-opleiding tot Stress en Burn-out coach gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen.

In september heb ik de opleiding Deepcell Healing Plus gevolgd bij Ruud van Gool.